Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 15 • БМ 7 • К 8
Заяв 12 • Конкурс на бюджет 1.71
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 39
  • Конкурс на бюджет: 2.17
  • Зараховано: 19
  • Оригіналів: 19
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2021 року
  • Подано заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 1.43
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Завалкевич Н. В. 185.000 До наказу (б) 185
  • Фахове випробування: 185
+
2 Лощиць Ю. І. 160.000 До наказу (б) 160
  • Фахове випробування: 160
+
3 Корнілова А. С. 155.000 До наказу (б) 155
  • Фахове випробування: 155
+
4 Левченко В. А. 155.000 До наказу (б) 155
  • Фахове випробування: 155
+
5 Іванов Д. В. 145.000 До наказу (б) 145
  • Фахове випробування: 145
+
6 Черненко В. Ю. 140.000 До наказу (б) 140
  • Фахове випробування: 140
+
7 Бурлак Н. І. 135.000 До наказу (б) 135
  • Фахове випробування: 135
+
8 Дейнега Д. В. 170.000 Рекомендовано (к) 170
  • Фахове випробування: 170
9 Кужинівська О. М. 125.000 Рекомендовано (к) 125
  • Фахове випробування: 125
10 Осипенко О. В. 0.000 Зареєстровано
11 Кужинівська О. М. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
12 Осипенко О. В. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)