Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 3р 5м
ВМ 3 • К 3
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Комар М. С. 162.000 До наказу (к) 174 150
  • Українська мова: 174
  • Біологія: 150
+
2 Дуб М. М. 156.500 До наказу (к) 177 136
  • Українська мова: 177
  • Математика: 136
+
3 Косенко В. О. 148.500 Відхилено (к) 157 140
  • Українська мова: 157
  • Математика: 140