Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІЗіДО Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 3р 3м
ВМ 5 • БМmax 5
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 0.2
Квота 2 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Байдак О. М. Пр. 1 157.500 До наказу (б) 160 155
  • Українська мова: 160
  • Математика: 155
  • ГК: 1.02
+
2 Шевченко К. О. Пр. 5 139.500 Відмова 151 128
  • Українська мова: 151
  • Математика: 128