Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 15 • К 15
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Михайлович В. О. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Пшенюк Т. М. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Бурлак Н. І. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Осипенко О. В. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Михайлович В. О. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)