Зачекайте...

181 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 0
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Думич Б. Ю. 0.000 Рекомендовано (к) +
2 Дремух Н. І. 0.000 Рекомендовано (к) +
3 Перун П. Р. 0.000 Рекомендовано (к) +
4 Струтинський М. В. 0.000 Рекомендовано (к) +