Зачекайте...

181 Харчові технології

БТФ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 1 • К 1
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Крафтові технології та гастрономічні інновації
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.4 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 151-7933747 К. Є. 141.454 До наказу (к) 133 131 134
  • Українська мова: 133
  • Математика: 131
  • Історія України: 134
  • РК: 1.07
Квота-2 +