Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Магістр (на основі: Магістр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 1 • К 1
Заяв 15
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання і переробки зерна
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ємельянова О. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Лябах Л. А. 0.000 До наказу (к) +
3 Легкий Є. П. 0.000 Допущено
4 Слюсаренко А. Ю. 0.000 Допущено
5 Буценко І. І. 0.000 Допущено
6 Мазяр П. М. 0.000 Зареєстровано
7 Корнієнко В. С. 0.000 Зареєстровано
8 Мицак О. В. 0.000 Зареєстровано
9 Вільдерман Л. О. 0.000 Зареєстровано
10 Кучеренко Л. С. 0.000 Зареєстровано
11 Крижановський І. В. 0.000 Зареєстровано
12 Блізніченко Д. С. 0.000 Зареєстровано
13 Шолтоян Д. М. 0.000 Зареєстровано
14 Маменчук О. А. 0.000 Зареєстровано
15 Лебединська Л. А. 0.000 Зареєстровано