Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Технологічний Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 15 • К 15
Заяв 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Марчук Н. П. 0.000 Рекомендовано (к) +
2 Костюк Д. Р. 0.000 Рекомендовано (к) +
3 Скрипник І. С. 0.000 Рекомендовано (к)