Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 0
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології здорового харчування
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 153
  • Конкурс на бюджет: 3.43
  • Зараховано: 33
  • Оригіналів: 33
  • Рекомендовано всього: 109
  • Рекомендован на контракт: 109
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 51-5762895 М. О. 0.000 Рекомендовано (к) Квота-2
2 Трачук М. В. 0.000 Рекомендовано (к) +
3 Ніколов Д. М. 0.000 Зареєстровано