Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФВМіТУТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 14 • К 14
Заяв 14
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Вовчанський І. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Павлуненко К. М. 0.000 До наказу (к) +
3 Вознюк О. М. 0.000 До наказу (к) +
4 Ничипорук Д. О. 0.000 До наказу (к) +
5 Пазюк В. І. 0.000 До наказу (к) +
6 Костюченко А. М. 0.000 До наказу (к) +
7 Ориняк Н. В. 0.000 До наказу (к) +
8 Цапура М. М. 0.000 До наказу (к) +
9 Саєнко А. В. 0.000 До наказу (к) +
10 Олійник Д. В. 0.000 До наказу (к) +
11 Вітюк В. В. 0.000 Відмова
12 Костюк В. А. 0.000 Відмова
13 Довгань О. В. 0.000 Відмова
14 Лиховида Д. В. 0.000 Відмова