Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Каліон С. О. 0.000 До наказу (к) +
2 Митрофанов М. М. 0.000 До наказу (к) +
3 Манько А. О. 0.000 До наказу (к) +
4 Люта Л. С. 0.000 До наказу (к) +
5 Бондаренко К. В. 0.000 До наказу (к) +
6 Возняк С. О. 0.000 Рекомендовано (к)