Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТБРП Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 2
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія, Технологічна експертиза та безпечність харчових продуктів
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 54
  • Конкурс на бюджет: 3.43
  • Зараховано: 11
  • Оригіналів: 11
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 2
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Довгер Н. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Самойлова Н. М. 0.000 Допущено
3 Лановська А. В. 0.000 Допущено
4 Терещук В. В. 0.000
5 Шепотин Н. О. 0.000
6 Глембовський А. С. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)