Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТБРП Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 2
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології харчування (в ресторанному господарстві)
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 54
  • Конкурс на бюджет: 3.43
  • Зараховано: 11
  • Оригіналів: 11
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 2
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Павленко С. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Лановська А. В. 0.000 До наказу (к) +
3 Ветушка О. С. 0.000 До наказу (к) +
4 Кравченко Р. С. 0.000 Допущено
5 Сайченко О. Р. 0.000 Допущено
6 Самойлова Н. М. 0.000 Допущено
7 Дядечко А. Є. 0.000 Допущено