Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 2 • К 2
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології здорового харчування
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 153
  • Конкурс на бюджет: 3.43
  • Зараховано: 33
  • Оригіналів: 33
  • Рекомендовано всього: 109
  • Рекомендован на контракт: 109
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мельник О. О. 0.000 До наказу (к) +
2 Миронов М. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Янчук Ю. Г. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Качур Д. В. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Підгорний М. В. 0.000 Рекомендовано (к)