Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 4м
ВМ 8 • К 8
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології в ресторанному господарстві
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гудима В. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Довгорученко Я. В. 0.000 До наказу (к) +
3 Жиляков М. М. 0.000 До наказу (к) +
4 Романчук Х. В. 0.000 До наказу (к) +
5 Татунчак К. Р. 0.000 До наказу (к) +
6 Дзуль Д. П. 0.000 Відмова
7 Брошко Н. В. 0.000 Відмова
8 Дужак М. М. 0.000 Відмова