Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 20 • К 20
Заяв 9
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Москалюк А. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Кучерко В. А. 0.000 До наказу (к) +
3 Маліщук В. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Онуфрійчук А. Р. 0.000 До наказу (к) +
5 Прокопан В. А. 0.000 До наказу (к) +
6 Лесик В. В. 0.000 До наказу (к) +
7 Ляшко А. Д. 0.000 До наказу (к) +
8 Крижановська Р. М. 0.000 Допущено
9 Буряк Д. І. 0.000 Допущено