Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 8м
ВМ 5 • БМ 4 • К 1
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 1.75
Виробництво та технології / Харчові технології / LEAN - виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кисельова Є. В. 195.000 До наказу (б) 195
  • Фахове випробування: 195
+
2 Овсієнко М. В. 180.000 До наказу (б) 180
  • Фахове випробування: 180
+
3 Волохата Р. Р. 170.000 До наказу (б) 170
  • Фахове випробування: 170
+
4 Прокіпець О. К. 155.000 До наказу (б) 155
  • Фахове випробування: 155
+
5 Цапін А. С. 130.000 Рекомендовано (к) 130
  • Фахове випробування: 130
+
6 Безрода Ю. О. 130.000 Рекомендовано (к) 130
  • Фахове випробування: 130
7 Кирічок Т. О. 0.000 Зареєстровано