Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТРБ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 4м
ВМ 0
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Чепрасов Є. Г. 0.000 Рекомендовано (к) +
2 Кузьменко І. В. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Бутов В. В. 0.000 Рекомендовано (к) +
4 Чепрасов В. Г. 0.000 Зареєстровано