Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТІ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 22 • БМ 12 • К 10
Заяв 23 • Конкурс на бюджет 1.92
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства
  • Зараховано: 20
  • Оригіналів: 20
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Фахове випробування , k=1
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 24
  • Конкурс на бюджет: 1.6
  • Зараховано: 13
  • Оригіналів: 13
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 104-5828535 Д. І. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
2 104-5723409 К. О. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
3 104-4135367 А. А. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
4 104-5658891 М. С. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
5 104-2664084 В. С. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
6 104-5832621 А. Р. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
7 104-5861572 Л. А. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
8 104-5818863 Д. М. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
9 104-5662874 Д. Є. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
10 104-5754602 А. П. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
11 104-5698099 Є. О. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
12 104-5645962 Д. Д. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
13 104-3465072 А. В. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
14 104-5811610 Т. Р. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
15 104-5786662 О. Д. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
16 104-5642881 О. І. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
17 104-5645766 В. Г. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
18 104-5265622 М. Я. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
19 Ляпун С. О. 175.000 До наказу (к) 175
  • Фахове випробування: 175
+
20 Гарбуз О. С. 175.000 До наказу (к) 175
  • Фахове випробування: 175
+
21 Чепелєв О. О. 155.000 Рекомендовано (к) 155
  • Фахове випробування: 155
22 Федорченко Г. О. 0.000 Відмова
23 Масалітін Д. Р. 0.000 Відмова