Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 9 • К 9
Заяв 12
Виробництво та технології / Харчові технології / Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості та в індустрії краси
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 2.5
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Беліченко В. М. 0.000 До наказу (к) +
2 Бондаренко Д. А. 0.000 До наказу (к) +
3 Гончаренко С. С. 0.000 До наказу (к) +
4 Жекова А. І. 0.000 До наказу (к) +
5 Лисиця О. П. 0.000 До наказу (к) +
6 Могилянський М. О. 0.000 До наказу (к) +
7 Москалюк Е. В. 0.000 До наказу (к) +
8 Настрадін В. В. 0.000 До наказу (к) +
9 Сідлецька Г. А. 0.000 До наказу (к) +
10 Мельник А. С. 0.000 Зареєстровано
11 Сутик А. В. 0.000 Зареєстровано
12 Романенко Н. І. 0.000 Зареєстровано