Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 20 • К 20
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Біла Т. М. 0.000 До наказу (к) +
2 Ільченко В. В. 0.000 До наказу (к) +
3 Ескіна Г. О. 0.000 До наказу (к) +
4 Труктанова О. В. 0.000 Зареєстровано
5 Кузьма Ю. І. 0.000 Зареєстровано
6 Кумар Д. Г. 0.000 Зареєстровано