Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВіППТСБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 12 • К 12
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шпеньков Р. Ч. 107.000 До наказу (к) 101 113
  • Українська мова: 101
  • Історія України: 113
+
2 59-5766512 Є. П. 113.000 Рекомендовано (к) 100 126
  • Українська мова: 100
  • Географія: 126
Квота-2
3 59-6859783 К. В. 102.000 Рекомендовано (к) 104 100
  • Українська мова: 104
  • Біологія: 100
Квота-2
4 Глаголенко І. І. 139.500 Рекомендовано (к) 145 134
  • Українська мова: 145
  • Математика: 134