Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ТВіППТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова , k=0.5
Іноземна мова , k=0.5
Історія України , k=0.5
Математика , k=0.5
Біологія , k=0.5
Географія , k=0.5
Фізика , k=0.5
Хімія , k=0.5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ніколайчук Б. О. 134.000 Рекомендовано (к) 121 147
  • Українська мова: 121
  • Біологія: 147
+
2 Реутенко В. Є. 110.500 Рекомендовано (к) 100 121
  • Українська мова: 100
  • Біологія: 121
3 Городницький І. О. 129.500 Скасовано (втрата пріор.) 132 127
  • Українська мова: 132
  • Історія України: 127