Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 0
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання і переробки зерна
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ткач М. А. 152.500 До наказу (к) 130 175
  • Українська мова: 130
  • Історія України: 175
+
2 Нежинська К. М. 125.500 До наказу (к) 116 135
  • Українська мова: 116
  • Географія: 135
+
3 Случевська О. С. 108.500 До наказу (к) 113 104
  • Українська мова: 113
  • Біологія: 104
+
4 Ганчева А. І. 136.500 Допущено 137 136
  • Українська мова: 137
  • Історія України: 136
5 Сандецька А. А. 170.000 180 160
  • Українська мова: 180
  • Історія України: 160
6 Снігур В. А. 138.500 137 140
  • Українська мова: 137
  • Історія України: 140