Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 20 • К 20
Заяв 10
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології м’ясних і рибних продуктів
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Никифоренко В. А. 0.000 До наказу (к) +
2 Мураховська Д. Б. 0.000 До наказу (к) +
3 Дяченко А. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Дульський Є. С. 0.000 До наказу (к) +
5 Якобчук Є. А. 0.000 До наказу (к) +
6 Ясінський Б. В. 0.000 Зареєстровано
7 Корчак С. В. 0.000 Зареєстровано
8 Радіш М. В. 0.000 Зареєстровано
9 Веліксар Х. І. 0.000 Зареєстровано
10 Герасимчук С. В. 0.000 Зареєстровано