Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 45 • К 45
Заяв 14
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання і переробки зерна
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Молодін С. О. 0.000 До наказу (к) +
2 Бойко М. О. 0.000 До наказу (к) +
3 Малюта Ю. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Пеструєва К. А. 0.000 До наказу (к) +
5 Повх І. В. 0.000 До наказу (к) +
6 Кірова Ю. Ю. 0.000 Зареєстровано
7 Громова Т. А. 0.000 Зареєстровано
8 Мельник В. Г. 0.000 Зареєстровано
9 Грицієнко Є. К. 0.000 Зареєстровано
10 Мерякре О. В. 0.000 Зареєстровано
11 Єфіменко С. Ю. 0.000 Зареєстровано
12 Левченко І. М. 0.000 Зареєстровано
13 Мамій В. А. 0.000 Зареєстровано
14 Даліщинський С. С. 0.000 Зареєстровано