Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 20 • К 20
Заяв 12
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дучинська Т. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Карпенко О. В. 0.000 До наказу (к) +
3 Колесніченко О. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Котвицька А. Ю. 0.000 До наказу (к) +
5 Маценко С. А. 0.000 До наказу (к) +
6 Харченко К. М. 0.000 До наказу (к) +
7 Шалягіна О. Г. 0.000 До наказу (к) +
8 Чухарєва К. І. 0.000 До наказу (к) +
9 Школьна І. О. 0.000 До наказу (к) +
10 Янова І. В. 0.000 До наказу (к) +
11 Букур М. І. 0.000 Зареєстровано
12 Романенко Н. І. 0.000 Зареєстровано