Зачекайте...

181 Харчові технології

ФПіХВ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 16 • БМ 4 • К 12
Заяв 9 • Конкурс на бюджет 2.25
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендовано на бюджет: 3
  • Рекомендован на контракт: 2
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 6459-5805104 С. М. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
2 6459-3928368 О. С. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
3 6459-5653356 А. Р. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
4 6459-5730897 Д. О. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
5 Пономаренко О. І. 196.000 Рекомендовано (б) 196
  • Фахове випробування: 196
6 Уваров Д. Д. 192.000 Рекомендовано (б) 192
  • Фахове випробування: 192
7 Профатіло А. М. 192.000 Рекомендовано (б) 192
  • Фахове випробування: 192
8 Понікар Я. В. 188.000 Рекомендовано (к) 188
  • Фахове випробування: 188
9 Голубцова А. С. 172.000 Рекомендовано (к) 172
  • Фахове випробування: 172