Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 150 • БМ 10 • К 140
Заяв 14 • Конкурс на бюджет 1.4
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Широка Н. О. 190.000 До наказу (б) 190
  • Фахове випробування: 190
+
2 Сторожко О. О. 185.000 До наказу (б) 185
  • Фахове випробування: 185
+
3 Воротинцев Ю. В. 180.000 До наказу (б) 180
  • Фахове випробування: 180
+
4 Король А. О. 175.000 До наказу (б) 175
  • Фахове випробування: 175
+
5 Чиркова Т. І. 175.000 До наказу (б) 175
  • Фахове випробування: 175
+
6 Борщевська В. В. 170.000 До наказу (б) 170
  • Фахове випробування: 170
+
7 Гулаков Я. Ю. 170.000 До наказу (б) 170
  • Фахове випробування: 170
+
8 Колтунов В. Д. 170.000 До наказу (б) 170
  • Фахове випробування: 170
+
9 Харченко Д. О. 170.000 До наказу (б) 170
  • Фахове випробування: 170
+
10 Крахмальов А. Ю. 165.000 До наказу (б) 165
  • Фахове випробування: 165
+
11 6459-6569543 А. Ю. 0.000 Скасовано (втрата пріор.) Квота-2
12 6459-6563517 Я. Ю. 0.000 Скасовано (втрата пріор.) Квота-2
13 6459-2487442 В. Д. 0.000 Скасовано (втрата пріор.) Квота-2
14 Чорна Ю. В. 0.000 Відмова