Зачекайте...

181 Харчові технології

ФМСМТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 15 • К 15
Заяв 19
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та ресторанне господарство
  • Оригіналів: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Клевака І. О. 0.000 Допущено
2 Мельник Я. В. 0.000 Допущено
3 Власюк Б. С. 0.000 Допущено +
4 Ткачук В. В. 0.000 Допущено
5 Пасека А. В. 0.000 Допущено
6 Павлюк М. П. 0.000 Допущено +
7 Мартинюк О. В. 0.000 Допущено +
8 Березовський Р. О. 0.000 Допущено
9 Мисковець М. В. 0.000 Допущено
10 Пономарьов А. В. 0.000 Допущено
11 Чепелевський О. В. 0.000 Допущено
12 Федорусь М. Ю. 0.000 Допущено
13 Маркін Ю. М. 0.000 Допущено
14 Дмитроца А. О. 0.000 Допущено
15 Ільчишина К. О. 0.000 Допущено
16 Богданович Р. В. 0.000 Допущено +
17 Кость А. К. 0.000 Допущено
18 Коржик Ю. О. 0.000 Допущено
19 Кухар Р. Ю. 0.000 Допущено