Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТУЯПА Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 2 • К 2
Заяв 15
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання та переробки водних біоресурсів
  • Зараховано: 13
  • Оригіналів: 13
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Філоненко М. І. 0.000 До наказу (к) +
2 Тюрменко Я. М. 0.000 До наказу (к) +
3 Гармаш Д. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Рибка О. О. 0.000 До наказу (к) +
5 Козаков Д. С. 0.000 До наказу (к) +
6 Козаков С. В. 0.000 До наказу (к) +
7 Толочко М. К. 0.000 До наказу (к) +
8 Харченко А. С. 0.000 До наказу (к) +
9 Тигранян А. Р. 0.000 До наказу (к) +
10 Тигранян В. Р. 0.000 До наказу (к) +
11 Матвійчук В. С. 0.000 До наказу (к) +
12 Поліщук М. В. 0.000 До наказу (к) +
13 Козаков Ю. В. 0.000 До наказу (к) +
14 Почерпайло А. А. 0.000 Допущено
15 Авдєєнко І. А. 0.000 Допущено