Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 18 • К 18
Заяв 15
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології ресторанного бізнесу
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бордіян Г. І. 0.000 До наказу (к) +
2 Величко О. І. 0.000 До наказу (к) +
3 Гордійчук О. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Дорошенко Б. І. 0.000 До наказу (к) +
5 Кричун С. П. 0.000 До наказу (к) +
6 Кучак М. О. 0.000 До наказу (к) +
7 Пинтя К. В. 0.000 До наказу (к) +
8 Тимчук Б. В. 0.000 До наказу (к) +
9 Урсакій Д. В. 0.000 До наказу (к) +
10 Федоряк І. М. 0.000 До наказу (к) +
11 Голбан А. І. 0.000 Відхилено (к)
12 Матущак К. В. 0.000 Відхилено (к)
13 Сабадаш Ю. С. 0.000 Відхилено (к)
14 Садейчук Є. С. 0.000 Відхилено (к)
15 Соловей С. А. 0.000 Відхилено (к)