Зачекайте...

181 Харчові технології

ІТФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 2 • К 2
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Замбриборщ А. М. 134.500 До наказу (к) 145 124
  • Українська мова: 145
  • Історія України: 124
+
2 Коломієць В. В. 166.500 Відмова 149 184
  • Українська мова: 149
  • Історія України: 184