Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

КРОК Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 21 • К 21
Заяв 14
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Терещенко В. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Нагорняк О. М. 0.000 До наказу (к) +
3 Кічко М. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Куценко М. О. 0.000 До наказу (к) +
5 Ращевська К. Ю. 0.000 До наказу (к) +
6 Сівченко В. В. 0.000 До наказу (к) +
7 Сухенко Д. О. 0.000 До наказу (к) +
8 Демчук А. О. 0.000 До наказу (к) +
9 Сєчина С. О. 0.000 До наказу (к) +
10 Свищ М. Р. 0.000 До наказу (к) +
11 Кулікова К. М. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Прохач Г. А. 0.000 Рекомендовано (к)
13 318-8154982 Д. С. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Лук`янчук О. Д. 0.000 Рекомендовано (к)