Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 25 • БМ 5 • К 20
Заяв 9 • Конкурс на бюджет 1.8
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології ресторанного бізнесу
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 6
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Романюк С. С. 105.000 До наказу (б) 105
  • Індивідуальна усна співбесіда: 105
+
2 Яковлева А. Д. 136.000 До наказу (б) 136
  • Індивідуальна усна співбесіда: 136
+
3 Остапович О. В. 114.000 До наказу (б) 109
  • Індивідуальна усна співбесіда: 109
  • СК: 1.05
+
4 Мельнічук В. В. 108.000 До наказу (б) 103
  • Індивідуальна усна співбесіда: 103
  • СК: 1.05
+
5 Юркевич Т. П. 107.000 До наказу (б) 107
  • Індивідуальна усна співбесіда: 107
+
6 Білоненко К. О. 170.000 Відмова 170
  • Індивідуальна усна співбесіда: 170
7 Кучер Т. П. 128.000 Відмова 122
  • Індивідуальна усна співбесіда: 122
  • СК: 1.05
8 Грабовецький С. І. 107.000 Відмова 107
  • Індивідуальна усна співбесіда: 107
9 Громко Д. С. 106.000 Відмова 101
  • Індивідуальна усна співбесіда: 101
  • СК: 1.05
+