Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІБА Молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 18 • К 18
Заяв 9
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 267-3657155 С. В. 0.000 Рекомендовано (к) Квота-2
2 Литвиненко І. І. 0.000 Рекомендовано (к) +
3 Логвінова Х. С. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Гайдай Л. Є. 0.000 Рекомендовано (к) +
5 Цвілюк С. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Побережний Р. Ю. 0.000 Зареєстровано
7 Швачко Н. С. 0.000 Зареєстровано
8 Бороденко Л. С. 0.000 Зареєстровано
9 267-8054324 К. М. 0.000 Скасовано (втрата пріор.) Квота-2