Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 4м
ВМ 5 • К 5
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Легейда К. А. 0.000 До наказу (к) +
2 Кузовлєва А. В. 0.000 До наказу (к) +
3 Попсуй С. А. 0.000 До наказу (к) +
4 Савич Д. І. 0.000 До наказу (к) +
5 Ткаченко К. П. 0.000 До наказу (к) +
6 Федорець Т. С. 0.000 До наказу (к) +
7 Бандурко О. С. 0.000 Рекомендовано (к)