Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Біолого-технологічний Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 20 • БМ 4 • К 16
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 1.5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.3 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.7 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Костіна Т. М. 133.200 До наказу (к) 110 126 12
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 110
  • Фахове випробування: 126
  • Інші показники конкурсного відбору: 12
+
2 Федоренко Л. Є. 41.400 Зареєстровано 138
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 138
3 Ковальов А. Д. 36.300 Зареєстровано 121
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 121
4 Улімов А. С. 36.300 Зареєстровано 121
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 121
5 Нікітіна Т. О. 31.800 Зареєстровано 106
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
6 Проскура С. О. 30.000 Зареєстровано 100
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100