Зачекайте...

181 Харчові технології

Біолого-технологічний Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 20 • БМ 2 • К 18
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 2.5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.3 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.7 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Федоренко Л. Є. 161.900 До наказу (б) 138 155 12
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 138
  • Фахове випробування: 155
  • Інші показники конкурсного відбору: 12
+
2 Проскура С. О. 141.500 До наказу (б) 100 145 10
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 145
  • Інші показники конкурсного відбору: 10
+
3 Улімов А. С. 36.300 Зареєстровано 121
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 121
4 Ковальов А. Д. 36.300 Зареєстровано 121
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 121
5 Нікітіна Т. О. 31.800 Зареєстровано 106
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106