Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТГРТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 11м
ВМ 3 • К 3
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.4 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Харченко В. С. 149.000 До наказу (к) 124 130 182
  • Українська мова: 124
  • Біологія: 130
  • Фахове випробування: 182
+
2 Мірошніченко Л. В. 147.300 До наказу (к) 120 127 183
  • Українська мова: 120
  • Історія України: 127
  • Фахове випробування: 183
+
3 Вовк О. О. 135.300 До наказу (к) 102 109 180
  • Українська мова: 102
  • Історія України: 109
  • Фахове випробування: 180
+