Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Магістр (на основі: Магістр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 0
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Костриця Ю. В. 175.000 До наказу (к) 100 180 15
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 15
+
2 Чернова О. М. 174.130 До наказу (к) 100 180 14.13
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.13
+