Зачекайте...

181 Харчові технології

ІХХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 0
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 104
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Солило О. С. 150.000 До наказу (к) 124 124 176
  • Українська мова: 124
  • Історія України: 124
  • Фахове випробування: 176
+
2 Супрун І. О. 143.250 До наказу (к) 122 139 156
  • Українська мова: 122
  • Хімія: 139
  • Фахове випробування: 156
+
3 Малишко В. П. 132.000 До наказу (к) 126 122 140
  • Українська мова: 126
  • Біологія: 122
  • Фахове випробування: 140
+