Зачекайте...

181 Харчові технології

ФВМБіХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 0
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 101
  • Подано заяв: 22
  • Конкурс на бюджет: 0
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 14
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Покинтелиця Д. В. 137.250 До наказу (к) 127 138 142
  • Українська мова: 127
  • Історія України: 138
  • Фахове випробування: 142
+
2 Міщенко К. В. 136.000 До наказу (к) 106 110 164
  • Українська мова: 106
  • Географія: 110
  • Фахове випробування: 164
+
3 Пронька О. О. 147.000 Відмова 114 110 182
  • Українська мова: 114
  • Історія України: 110
  • Фахове випробування: 182