Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФАЕ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 3 • К 3
Заяв 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Власенко О. В. 64.250 Відмова 127 130
  • Українська мова: 127
  • Історія України: 130