Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 20 • БМ 1 • К 19
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 4
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Стефанишин А. З. 151.500 Рекомендовано (б) 145 121 170
  • Українська мова: 145
  • Історія України: 121
  • Фахове випробування: 170
2 Оленчин А. В. 147.000 Рекомендовано (к) 150 148 145
  • Українська мова: 150
  • Історія України: 148
  • Фахове випробування: 145
3 Райхіль О. С. 146.250 Рекомендовано (к) 111 124 175
  • Українська мова: 111
  • Історія України: 124
  • Фахове випробування: 175
4 Яворська Ю. І. 133.250 Рекомендовано (к) 153 100 140
  • Українська мова: 153
  • Історія України: 100
  • Фахове випробування: 140
5 Мокрик А. А. 124.500 Рекомендовано (к) 134 124 120
  • Українська мова: 134
  • Історія України: 124
  • Фахове випробування: 120