Зачекайте...

181 Харчові технології

БТФ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 10 • К 10
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.3 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.7 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Нікольський А. В. 110.300 До наказу (б) 125 104
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 125
  • Фахове випробування: 104
+
2 Сидоренко О. Р. 106.100 До наказу (б) 111 104
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 111
  • Фахове випробування: 104
+
3 Гаптенко В. В. 102.800 До наказу (б) 100 104
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 104
+