Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 10м
ВМ 20 • К 20
Заяв 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сторчак Д. С. 388.185 До наказу (к) 112 112 6.57
  • Українська мова: 112
  • Математика: 112
  • Середній бал документа про освіту: 6.57
  • СК: 1.05
+
2 Остаповець Н. В. 379.200 До наказу (к) 112 112 7.52
  • Українська мова: 112
  • Математика: 112
  • Середній бал документа про освіту: 7.52
+