Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВТБ Магістр (на основі: Магістр) • денна форма • 1р 10м
ВМ 0
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Сенсорний аналіз в харчових технологіях
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 15
  • Конкурс на бюджет: 1.5
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Пекур Х. О. 178.210 До наказу (к) 100 188 12.21
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 188
  • Інші показники конкурсного відбору: 12.21
+
2 Верезуб О. В. 174.100 До наказу (к) 100 182 12.6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 182
  • Інші показники конкурсного відбору: 12.6
+
3 Пастух Д. Є. 153.750 Відмова 150 155
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 150
  • Фахове випробування: 155
4 Слабошевський Б. Б. 13.650 Відмова 13.65
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.65
5 Береза Ю. М. 0.000 Відмова