Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 50 • К 50
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Тетеря К. Р. 459.500 Допущено 115 131 152
  • Українська мова: 115
  • Математика: 131
  • Середній бал документа про освіту: 152
2 Петленко А. І. 493.000 Скасовано (втрата пріор.) 130 122 178
  • Українська мова: 130
  • Математика: 122
  • Середній бал документа про освіту: 178
3 Хоменко А. С. 464.625 Відмова 130 112 168
  • Українська мова: 130
  • Математика: 112
  • Середній бал документа про освіту: 168
  • СК: 1.05