Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 0
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння і виноробства
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Пастух Д. Є. 165.750 До наказу (к) 150 155 12
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 150
  • Фахове випробування: 155
  • Інші показники конкурсного відбору: 12
+